Twitter Toplu Tweet Silme

Twitter Toplu Tweet Silme   Tweet atmak veya tweetlemek, twitter üzerinde yer alan kullanıcıların gönderi yapması anlamına gelmektedir. Kullanıcılar geçmişte attıkları bir tweeti arayış içerisine girebiliyorlar. Eski tarihli tweetlerinizi bulmak ve onları silmek artık çok kolay. Twitter Toplu Tweet Silme işlemini mobil uygulamalar üzerinden yapılmaz bu işlemi gerçekleştirmek için twitter.com adresine giriş yapmanız gerekmektedir.

Twitter Toplu Tweet Silme

Tweetlerinizi toplu şekilde silmek için öncelikle twitter.com adresi üzerinden giriş yapın.  Ve daha sonra gelişmiş arama kısmından kullanıcı adınızı ve silmek istediğiniz tweetlerinizin ilk ve son tarih aralığını girin. Bu işlemi tamamlandıktan sonra konum kısmını boş bırakarak ara butonuna tıklayın. Karşınıza gelen ekrandaki sekmelerden en son kısma giriş yaptıktan sonra, belirtmiş olduğunuz tarih aralığındaki tüm tweetleriniz karşınıza gelecektir. Bilgisayarınızda aktif olarak kullandığınız tarayıcıyı, kullandığınız programda web konsolunu aktif edin. Ardından konsol ekranını açın, eski tweetleriniz de ekrandayken tweet silme kodu linkinde ki text dosyasını indirin. Ve daha sonra kodu kopyalayarak konsoldaki giriş yapılan alana yapıştırıp entera tıklayın. Bu işlemi yaptıktan sonra eski tweetleriniz silinmiş olacak. Bu işlemi yaptığınız sırada tarih aralığına çok dikkat edin.  Aksi takdirde istemediğiniz tweetlerinizi silebilirsiniz.

 

Twitter Hesabı Nasıl Açılır?

Twitter hesabı açmak artık çok kolay. Eğer Twitter hesabı açmak istiyorsanız öncelikle akıllı cihazınız olması gerekiyor. Tarayıcınızdan Twitter.com girin. Daha sonra kaydola tıklayın. Karşınıza bir form çıkacaktır. İsminizi, telefon numaranızı veya e-posta adresinizi, doğum tarihinizi eksiksiz bir şekilde doldurup ileriye tıklayın. Ardından şifrenizi belirleyin. Ve artık sizinde bir twitter hesabınız var.  Formda kullandığınız e-posta adresinize giderek twitter hesabınızı onaylamanız gerekiyor. Bu sayede hesabınızı kullanabileceksiniz.

 

Twitter Hesabı Nasıl Kapatılır?

Çeşitli nedenlerden dolayı twitter kullanıcıları hesaplarını tamamen silmek veya geçici süreliğine dondurmak isteyebiliyor. Twitter hesabınızı silmek için öncelikle mobil uygulamaya girin. Twitter hesabınıza giriş yaptıktan sonra ayarlar bölümüne giriniz. Ayarlara girdikten sonra en altta yer alan hesabımı devre dışı bırak yazan seçeneğe basın. Hesabınıza 30 gün boyunca kesinlikle giriş yapmayın. 30 günün sonunda hesabınız kalıcı olarak silinmiş olacaktır. Silme işlemini yaptıktan sonra hesabınızı tekrar aktifleştirmeniz mümkün değildir.